Arangementen

Nu te boeken:

Drie verschillende arrangementen in samenwerking met  Diepstraten botenverhuur uit Drimmelen. Prijzen op aanvraag.

‘Eenvoud en avontuur’                                         

Dag 1: aankomst op camping Oud Drimmelen vanaf 13.30 uur. U verblijft in onze pipowagen of in het trekkershuisje. Ontvangst met informatie over de Biesbosch en met een gratis wandel- en fietskaart. 
Dag 2: Op naar Drimmelen. Ontvangst bij café Diepstraten. Na het betalen van de borg gaat u met de motorboot de Biesbosch in. Bij terugkomst betaalt u de brandstof. Terug naar camping Oud Drimmelen.
Dag 3: vertrek om uiterlijk 10.30 uur vanuit uw accommodatie.

‘Comfort en Brabantse gezelligheid’                                       

Dag 1: aankomst op camping Oud Drimmelen vanaf 13.30 uur. U verblijft in één van onze pipowagen of in het trekkershuisje. Ontvangst met informatie over de Biesbosch, een gratis wandel- en fietskaart.
Dag 2: Op naar Drimmelen. Ontvangst bij café Diepstraten. Na het betalen van de borg gaat u met de kajuitboot de Biesbosch in. Bij terugkomst betaalt u de brandstof. Terug naar camping Oud Drimmelen.
Dag 3: vertrek om uiterlijk 10.30 uur vanuit uw accommodatie.

‘Luxe en lui’      

Dag 1: aankomst op Oud Drimmelen vanaf 13.30 uur. U verblijft in één van onze gastenverblijven. Ontvangst met informatie over de Biesbosch, een gratis wandel- en fietskaart.
Dag 2: (Bij één overnachting vertrek om uiterlijk 10.30 uur vanuit het gastenverblijf). U gaat naar Drimmelen. Ontvangst bij café Diepstraten. Na het betalen van de borg gaat u met een sloep de Biesbosch in. Bij terugkomst betaalt u de brandstof. Op de fiets terug naar Oud Drimmelen.
Bij twee overnachtingen: dag 3, vertrek om uiterlijk 10.30 uur vanuit het gastenverblijf. 

Het door u gekozen arrangement kan ook met 1 overnachting, wel in overleg en op basis van beschikbaarheid.

Klik hieronder voor een actief weekendeje weg met overnachting en activiteiten bij Recreatieparadijs De Belhamel:

 http://groepsuitjes.de-belhamel.nl/groepsarrangement/actief-weekendje-weg-overnachting/

 

Contactgegevens

Gertjan & Elly van Oorschot

Oud Drimmelen 12

4924EK Drimmelen

Tel: 0162-682598

Mob: 06-24763721

Contact opnemen

GPS: bg 51,6963 lg 4,77515

Zoover

Uw ervaringen


Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/vhosts/ouddrimmelen.nl/httpdocs/modules/mod_rsmonials/mod_rsmonials.php on line 61

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/vhosts/ouddrimmelen.nl/httpdocs/modules/mod_rsmonials/mod_rsmonials.php on line 43
Begin Juli 2 nachten op jullie camping gestaan, met onze tent, tijdens onze fietsvakantie. Ook de hond mocht mee en had het goed naar zijn zin! Het is een ...

Erik en Margot van Trooyen
Jul 12, 2014