Ervaringen

Uw ervaringen zijn belangrijk voor ons, graag horen wij hoe uw verblijf is bevallen. Hieronder vind u een aantal ervaringen van onze gasten:

Wij hebben genoten van de rust en groene omgeving, niet te vergeten jullie gastvrijheid

min punt : dat er geen invalide toilet aanwezig was ,of steunen aan de muur van het toilet

Mvg,
T.Kramer
 
Datum van plaatsing: 26 August 2019
Geschreven door: Tonny
ZWIJNDRECHT
Genoten op de keurige camping.<br />
Vriendelijke ontvangst.<br />
Heerlijke plaats, veel ruimte.<br />
Prima dat ook voor kinderen ruimte en aandacht is. Vooral het speciale plekje daarvoor is een heel goed idee.<br />
Prachtige omgeving. Veel bezienswaardigheden op redelijke afstand.<br />
Wie weet tot ziens.
 
Datum van plaatsing: 16 August 2019
Geschreven door: M.Boswinkel
Vriezenveen
Het was een kortstondig verblijf voor ons. Maar wij zijn aangenaam verast dat op een relatief kleine
camping er zoveel voor je wordt gedaan. Het is een echte aanrader. Grote staanplaatsen en veel
rust. Van magnetron tot het huren van een koelkast. Wij hebben van de camping genoten.

Met een vriendelijke groet

Siem
 
Datum van plaatsing: 07 August 2018
Geschreven door: s.j.hilkhuysen
zwijndrecht
Mooie nette camping. Centraal gelegen t.o.v. de Biesbosch. De omgeving leent zich voor mooie fietstocht. Sanitair op de camping uitstekend verzorgd. Kampeerplaatsen ruim met landelijk uitzicht.
 
Datum van plaatsing: 26 July 2018
Geschreven door: Arend Lunenborg
Vries (Dr)
Geen plaats van paal tot paal dus heerlijk ruim en alles ongedwongen.Heerlijk rustig en goed verzorgd.Voor klnderen geen zwembad maar wel een zandbak.Sanitair simpel maar schoon en geen gedoe met muntjes o,i,d.
Een aanrader wanneer je rust zoekt en een fijne ervaring na veel zeer commerciele collega campings.

P vd Knijf
 
Datum van plaatsing: 29 May 2018
Geschreven door: Piet
rozenburg
Aug 2017
Heerlijk weekje gehad!
Alles super verzorgd!
Goede wifi. Gastvrij. Vriendelijk. Altijd warm water. Heel rustig.
Gelegen aan de knooppunt fietsroute.
Biesbosch erg mooi om te fietsen.
Wel in voorjaar en najaar opletten of de fietspontjes nog in de vaart zijn!
Al met al een mooie aanrader!
Petra en Rinus.
 
Datum van plaatsing: 03 September 2017
Geschreven door: Rinus en petra van kempen
Sevenum
Wij hebben een topweek achter de rug.
Kamperen met onze peuter en kleuter, op een gezellige en rustige camping, waar er naast ruimte om te spelen ook een zandberg, schommel en trampoline is - wat heel erg gewaardeerd werd door onze kinderen -, heel tof!
Daarnaast ook aangename buren, wat uiteraard meer aan de buren zelf ligt dan aan de kampeerplaats... ;-)
Wij kunnen de minicamping hier alleen maar aanraden voor wie het graag wat rustig(er) heeft!!
 
Datum van plaatsing: 23 July 2017
Geschreven door: Ruth De Meersseman
nevele
Van vrijdag tot en zondagmiddag op de camping verbleven met de camper
Was zeer gezellig door de gastvrijheid van Gertjan en Elly.

De omgeving is zeer rustgevend en erg mooi vooral als je van fotograferen houdt!
De Biesbosch is op fietsafstand en een aanrader om hier met een bootje door te varen.

Wij komen zeker weer terug!
 
Datum van plaatsing: 29 May 2017
Geschreven door: Mitchell en Femke van 't Zelfde
Assen
Gastvrije campinguitbaters. Absolute aanrader voor wie wil genieten van de rust, de fauna en de flora van deze prachtige omgeving. Mooie fietsroutes in de omgeving met knooppunten vanaf de camping.
 
Datum van plaatsing: 17 September 2016
Geschreven door: Philippe Baert
Belgiƫ
Een midweek verbleven in een pipowagen. Deze zijn van alle gemakken voorzien (buiten WC/Douche). Is met 2 kinderen goed te doen. Mooie rustige camping maar wel voldoende vertier voor de kinderen. Een aanrader is bij de firma Drima een kajuitboot te huren. Een heerlijk dagje varen op de Biesbosch. Voor de geocachers onder ons, er loopt een mooie route langs een stuk of 15 caches. Totale afstand ca 6km. Leuke route. Ook voor pokemon go spelers zijn er leuke vangsten te doen op loopafstand van de camping. Het is dat we uit principe elke locatie slechts 1 maal bezoeken, maar wie weet maken we hiervoor wel een uitzondering. Een aanrader!
 
Datum van plaatsing: 19 August 2016
Geschreven door: Fam. bijnen
Soerendonk

<< Start Vorige 1 2 3 4 Volgende Laatste >>

Pagina 1 van 4


Deel uw ervaring met ons
* velden zijn verplicht.
Uw naam:*
Email adres:*
Uw woonplaats:
Afbeelding:
Foto`s kunnen niet groter zijn dan 500x500 px en 250 kb
Beveiligings code:
Voer hier de code in:*
Vul hier uw ervaringen met ons in:*
Powered by RS Web Solutions

Contactgegevens

Gertjan & Elly van Oorschot

Oud Drimmelen 12

4924EK Drimmelen

Tel: 0162-682598

Mob: 06-24763721

Contact opnemen

GPS: bg 51,6963 lg 4,77515

Zoover

Uw ervaringen

Leuk weekend gehad, op nog geen 20 km van huis, op deze mooie en verzorgde camping. Gertjan & Elly hebben het goed voor elkaar. Net sanitair, ruime plekk...

Wally & Lianne
Aug 09, 2016