Ervaringen

Uw ervaringen zijn belangrijk voor ons, graag horen wij hoe uw verblijf is bevallen. Hieronder vind u een aantal ervaringen van onze gasten:

Hoi Ellie en Gert-Jan.
Afgelopen weekend mochten Peter en ik voor ongeveer 35 mensen die collega's zijn van Peter die bij Nefit werkt, het jaarlijkse 'Nefit-weekend' organiseren. Al in januari waren we op jullie prachtig gelegen camping en besloten we om met jullie toestemming met zijn allen voor drie dagen neer te strijken met caravans, campers en tentjes en ook gebruik te maken van die super gezellige 'pipowagen' voor Jan en Tonnie.
Op vrijdagavond was ook nog de eerste voetbalwedstrijd voor het WK. Omdat het veelal mannen zijn bij Nefit werd dit uitermate op prijs gesteld.Ik ben uitgebreid en gul rond gegaan met allerlei snacks wat het eventuele hardere praten van de collega's later op de avond wat goed zou kunnen maken. Dit zou echter niet nodig geweest zijn, want we hebben geen enkele opmerking gehad. Heel gezellig en leuk om te zien dat iedereen elkaar verwende met kaas, bitterballen, etc.
Het was heel erg gezellig, gemoedelijk, netjes, erg goed uitgerust aan apparatuur en mogelijkheden, vriendelijk en rustig. Jullie hebben enorm goed je best gedaan om mee te denken en mee te organiseren.
Peter en ik zijn zelf wel gelukkige bezitters van een camper en zullen jullie fantastische camping zeker vaker bezoeken.......
Heel erg bedankt! Voor ons waren jullie meer dan alleen maar campingeigenaren.
Het was een fantastisch weekend.

Hartelijke groeten van Peter en Fridy van Bokhoven.
 
Datum van plaatsing: 18 June 2014
Geschreven door: Peter en Fridy van Bokhoven
Raamsdonksveer
Wat hebben we genoten in het schitterend appartement De Dorsvloer!
Ontvangst was zeer gastvrij, het ontbrak ons aan niets. Ontbijt was super.
Kortom een geweldige basis van waaruit mooie fietstochten en boottochten in de Biesbosch te maken zijn. Een aanrader.

Fam. de Ruiter
 
Datum van plaatsing: 20 May 2014
Geschreven door: G.J.A. de Ruiter
Oud-Beijerland
Afgelopen weekend nog van de laatste mooie dagen kunnen genieten op deze prachtige, rustige camping.

Wij hebben ons zondag kostelijk vermaakt bij het Straattheaterfestival in Geertruidenberg.

Op maandag werden we verrast door dat de verse warme broodjes bij de caravan werden afgeleverd. Wat een service!! Dank hier voor.

Wij kunnen deze camping van harte aanbevelen.
 
Datum van plaatsing: 23 September 2013
Geschreven door: Ger & Wil
Rotterdam
Wij mochten afgelopen 9 dagen bij jullie op de mini camping verblijven.
Wat een rust en wat ziet alles er picobello uit. Schoon, vertier ondanks regen, grote plek en gratis WiFi, die je eigenlijk in je vaknatie moet vergeten. Alles is inbegrepen, gratis douchen, een grote vuurbak, waar je gezellig een vuurtje kunt stoken,spelcomfor, voor kinderen een pipo vermaak wagen, te veel om op te noemen. Wij kunnen u deze camping aanraden. Vooral iedere ochtend de warme broodjes, die voor haast voor niets te verkrijgen zijn. En het allerbelangrijkste: De eigenaren en hun kinderen, zo warm, alles willen betekenen voor je dat je een fijne vakntie hebt.
Wij komen volgend jaar nogmaals terug.
Bedankt Mini Camping Oud Drimmelen
 
Datum van plaatsing: 10 August 2013
Geschreven door: Irma en Antoon
Alphen aan den Rijn
Vanaf 24 juni 2013 tot 2 juli waren wij te gast op deze prachtige en hele schone camping.
De eigenaars Elly en Gertjan maar ook de kinderen zijn zeer vriendelijk en heel behulpzaam.
Zeker weten dat dat wij er de volgende keer 2 weken zullen blijven.
Ook kan men er n.l. prachtig wandelen en fietsen.
Wij verheugen ons dan ook nu al weer op.
Grt Marian en Bert.J.
 
Datum van plaatsing: 07 July 2013
Geschreven door: Marianne Jagers.
Heerlen.
Wij hebben tijdens ons familieweekend een superweekend beleefd op deze camping. We hadden tijdens ons kennismakingsgesprek een ontzettend fijn gevoel, mede dankzij het meedenken van eigenares Elly over hoe we dit weekend allemaal konden invullen. Echt super. Nette accommodatie waar veel te doen is voor kleine kinderen. Een groot terrein waar we met zijn allen bij elkaar konden staan en daarnaast een groot voetbalveld, waar we alle spelletjes konden uitvoeren. Deze camping is zonder enige twijfel een echte aanrader!!! Bedankt voor ons superfamilieweekend.
 
Datum van plaatsing: 11 June 2013
Geschreven door: Johan en Monique Jacobs
|Dongen
hoi allemaal.
we hebben genoten van ons verblijf.
en we komen zeker nog eens een keer terug!!
we hebben er nu al heel veel zin in!!
groeten: spookspin en babypower
ps: zijn er ook spookspinnen & baby's met heel veel power toegestaan???? (we hopen het wel)
 
Datum van plaatsing: 01 April 2013
Geschreven door: spookspin & babypower
We hebben 3 nachten doorgebracht in De Hooizolder. Een heerlijk ruim appartement voorzien van alle gemakken. Ontvangst was hartelijk, ontbijt goed verzorgd.
 
Datum van plaatsing: 07 October 2012
Geschreven door: Jurghen en Martine
Wij hebben genoten van een heerlijk weekje vakantie op jullie mooie camping.
En...jullie weten wat gastvrijheid is, zo leuk dat jullie s,avonds even nader kennismaken met nieuw aangekomen gasten met de vraag of alles naar wens is. Kortom jullie zijn een nominatie voor camping van het jaar waard en...hebben op jullie gestemd op de daarvoor aangegeven site.
We hopen nog eens terug te komen dus..tot ziens!
Evert en Tineke van Dijk
 
Datum van plaatsing: 19 August 2012
Geschreven door: Evert en Tineke van Dijk
Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid en het heerlijke verblijf op gastenverblijf De Hooizolder in het weekend van 29 juni t/m 1 juli. Wat een prachtig gastenverblijf en wat heerlijk ruim, vrolijk en schoon. Wij hebben als gezin genoten, ook van De Bevertocht en de Biesbosch, van lekker buiten eten en volleyballen op de camping. Hartelijke groeten, Fam Overvelde
 
Datum van plaatsing: 26 July 2012
Geschreven door: Fam Overvelde

<< Start Vorige 1 2 3 4 Volgende Laatste >>

Pagina 3 van 4


Deel uw ervaring met ons
* velden zijn verplicht.
Uw naam:*
Email adres:*
Uw woonplaats:
Afbeelding:
Foto`s kunnen niet groter zijn dan 500x500 px en 250 kb
Beveiligings code:
Voer hier de code in:*
Vul hier uw ervaringen met ons in:*
Powered by RS Web Solutions

Contactgegevens

Gertjan & Elly van Oorschot

Oud Drimmelen 12

4924EK Drimmelen

Tel: 0162-682598

Mob: 06-24763721

Contact opnemen

GPS: bg 51,6963 lg 4,77515

Zoover

Uw ervaringen

Een midweek verbleven in een pipowagen. Deze zijn van alle gemakken voorzien (buiten WC/Douche). Is met 2 kinderen goed te doen. Mooie rustige camping maar w...

Fam. bijnen
Aug 19, 2016