Omgeving

watertoren

De omgeving van Oud Drimmelen is landelijk met bijzonder mooie vergezichten. In Oud Drimmelen vindt u het monumentale kerkhof.

Oud Drimmelen is gelegen aan de fietsknooppuntenroute. Kaarten hiervoor zijn bij ons beschikbaar of o.a. te verkrijgen bij het VVV kantoor. Verder ligt de camping aan een wandelroute over boerenland die ook als geocaching route te lopen is.  

De kern Drimmelen is het kleinste dorp van de gemeente Drimmelen en bekend vanwege de ligging aan Nationaal Park De Biesbosch. Drimmelen is een prima uitvalsbasis voor dit bijzondere park. De Biesbosch, de vernieuwde havens, het Biesboschbezoekerscentrum en de gezellige restaurantjes en cafés hier om heen staan garant voor een prettig bezoek aan dit dorpje aan de rivier de Amer.

De kern Made vervult een centrumfunctie in onze gemeente. Made ligt 3 km van Oud Drimmelen vandaan. Hier vindt u allerlei voorzieningen
Vlakbij Oud Drimmelen ligt het vestingstadje Geertruidenberg. Het is Hollands oudste stad en heeft een prachtige historische kern.

De stad Oosterhout heeft een aantal authentieke musea, parken en een mooi overdekt winkelcentrum. Breda is een stad met een rijke geschiedenis. Cultuur, ontspanning of winkelen, het is allemaal mogelijk in Breda.

Liever naar een attractiepark? Dat kan. De Efteling en de Beekse Bergen liggen op een half uurtje rijden van Drimmelen vandaan.
Zwemmen kan in het openluchtzwembad in Made. Natuurzwemwater is ook in de buurt: in de Biesbosch, in Drimmelen én de zwemput die zich tussen Hooge en Lage Zwaluwe bevindt.

Contactgegevens

Gertjan & Elly van Oorschot

Oud Drimmelen 12

4924EK Drimmelen

Tel: 0162-682598

Mob: 06-24763721

Contact opnemen

GPS: bg 51,6963 lg 4,77515

Zoover

Uw ervaringen


Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/vhosts/ouddrimmelen.nl/httpdocs/modules/mod_rsmonials/mod_rsmonials.php on line 61

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/vhosts/ouddrimmelen.nl/httpdocs/modules/mod_rsmonials/mod_rsmonials.php on line 43
We hebben een zalig weekend doorgebracht op deze rustige, mooi aangelegde camping. Zelfs de hond werd zo relaxed dat hij de talrijke wilde konijntjes niet ee...

Michel Peeters
Jun 26, 2016